8 februari 2020
11:00

PKKU

Referat: Stureby SK - PKKU

Det blev en tuff första match i Tallinn där vi ändå startar klart bäst mött finska PKKU. Vi tar oss runt och i början är det mycket flipperspel i motståndarnas straffområde utan att vi lyckas hitta in med bollen i nätet.

Efter hand blir det mer och mer kamp och motståndarna tar över via mycket löpningar och ett rakt spel. 0-1 kommer också före paus efter en tilltrasslad situation där vi inte lyckas få undan andra- och tredjebollen.

Vi inleder andra halvlek klart bättre och gör också rättvist 1-1 på ett fint avslut. Känslan är att vi nu ska ta över matchen men istället åker vi på 1-2 efter en fin individuell prestation. Vi visar ändå på härlig karaktär och kämpar på trots att spelet inte riktigt är på plats. Vi får också tämligen omgående straff efter att en av våra spelare blivit rejält nerdragen på en hörna. Idag har vi dock inte marginalerna med oss när straffen smiter över och vi kort därefter åker på 1-3 när DN frispark singlat in från långt håll.

Vi avslutar ändå matchen på ett bra sätt och tar med oss karaktär och en revanschlusta in i kommande matcher. Nu går vi för två segrar och hoppas på en stegrande formkurva när vi nu närmast tar oss an nästa finska lag i form av EPS.